söndag 14 juni 2009

Agnes på sin första utställning

Så är vi då hemkomna från vår första kattutställning. Agnes tog det hela med ro. Nåja, lite måste man ju morra på domaren när hon börjar stirra en rätt i ögonen och klämma och titta. Någon måtta får det ändå vara! Agnes fick sitt CAC, sitt första certifikat. Tre såna här CAC behövs innan hon kan tävla om att bli Champion.
Jag fick låna burskynke från MissEmmis i Göteborg. Tack, Emelie!
Här ligger Agnes och väntar på bedömning. Utställning består mest av väntetid, fika och prata med andra kattokiga vilket är roligt och givande. Agnes verkade trivas i sin fina bur. Hon sov och åt och t.om lekte lite med sin alldeles nyinköpta vippa.
Min dotter Ellen och hennes Andreas kom framåt middan - precis i tid för att vara med vid Agnes bedömning. Nedan följer en liten bildserie som visar när Agnes är framme hos domaren. Jag står nervös och tittar på och försöker förstå vad domaren menar :-) Klicka på bilden så blir den större. Här ser ni också Agnes uppfödare, Sissel från Tuwas Meow.

3 kommentarer:

 1. Åh, vad kul med utställning! Jag är dock inte så insatt i hur det går till, delade de in katterna i vem som kom etta, tvåa osv? Gick det bra för Agnes? :)

  SvaraRadera
 2. Agnes borde ju rensat banan och fått alla priser tycker jag !! :)
  Vad härligt att hon var så lugn i buren och allt, ha ha klart man måste visa domaren vem som bestämmer ;)

  SvaraRadera
 3. Stort GRATTIS till Agnes första CAC! Det verkar ju ha gått jättebra! :-D

  SvaraRadera